Fiúk nálatok jelent valamit az hogy hova adtok egy lánynak puszit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú vagyis inkább férfi. Idősebb mint én. Rendszeresen találkozgatunk és mindig ölelget meg a fejemre szokott puszit adni egy-egy ölelésnél. Legutóbb mikor találkoztunk akkor viszont már nem csak fejre adott puszit hanem a nyakamat is puszilgatta. Jelent ez valamit?2012. jún. 20. 23:20
1/7 anonim válasza:
A nyakrapuszi már intim érintkezésnek számít. Főleg a puszilgatás.
2/7 anonim válasza:
Én akkor adok puszit egy lány nyakára ha kezdem megkedvelni :)
3/7 anonim válasza:
Én lány barátnak csak az arcára adnék puszit.
4/7 anonim válasza:
Kezet csókol a tisztelet, a barátság homlokot...stb te is ismered talán ezt a mondást.
Ha egy csajossal baráti a viszonyom, arcra puszi sima-liba. Ha többet is akarok tőle, nyakra, szájra, mindenhova puszit adok. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha egy idősebb férfi a fejedre ad puszit, az olyan mintha húga lennél.
6/7 anonim válasza:
Az előző és a 3. vagyok. Ha nyakra ad puszit, akkor már többet akar barátságnál.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi aki hozzászólt. Egy helyen rosszul fogalmaztam mert nem puszilgatni szokott csak van mikor nem fejre kapok puszit hanem nyakra. De köszi a válaszokat.
2012. jún. 21. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!