Miért jó élni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mert szerethetünk, nevethetünk, élvezhetjük az életet, a napsütést, az esôt, az illatokat,a madarak csiripelését,szerelmesek lehetünk!
2009. júl. 6. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Mert az élet jó
2009. júl. 6. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Mert meghallni rossz, mi van a halál után? Semmi! Semmi rossz, de semmi jó! Az életben van rossz, de jó is! Az élet nagy ajándék, lehetőség, ha tudsz élni vele.
2009. júl. 6. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
mert azokkal lehetünk akiket igazán szeretünk, és élvezhetjük az életet
2009. júl. 6. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
2009. júl. 6. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nah ez az emberiség legfőbb kérdése talán....
2009. júl. 6. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Az élet nehéz kérdés,nehéz maga az élet is,de mégis jó.Család,barátok,stb,már leírták az előttem szólók tűzz ki magadnak mindig egy célt suli jobb meló alapíts családot.Szóval legyen életcélod és ha eléred akkor egyrészt boldog leszel illetve tűzz ki ujjat,de ez csak pár dolog ezer más van még amiért érdemes élni és soha ne add fel.
2009. júl. 6. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az élet szép, csak hinni kell!
2009. júl. 6. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkoztam esős hajnalokon miközben hegyekben álltak az asztalomon a kifizetetlen számlák... Azóta sem jöttem rá...
2009. aug. 17. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!