Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van esélyem a csajozásra?

Van esélyem a csajozásra?

Figyelt kérdés

Nem is lenne nagy probléma de én egy olyan pasi vagyok akit nagyjából a gördeszkázáson kívül semmi más nem érdekel.

Pl: nyári szünet van végre hétfőn felkeltem olyan reggel 7kor gyorsan felkaptam magamra a sisakom a könyök védőm térdvédőm kézbe kaptam a deszkám meg elvittem magammal Ft-ot

Este 8-9kor hazajöttem gyorsan fürdés és bedőltem az ágyba...

Nyári szünetben nagyjából így telnek a napjaim.

A kérdés egyértelmű a csajok szeretik a gördeszkás srácokat?Van esélyem náluk?És hogy kezdjek bele??

2012. jún. 20. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
És mit csináljon a nyomorult csaj? Reggel 7-től este 8-ig nézze ölbe tett kézzel a kis mutatványost, aki hangosan csattog a betonon és néha koszosan seggre esik?
2012. jún. 20. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
adom az első válaszolót:) ha lesz csajod, akkor azért fog veled szakítani mert neked a gördeszka fontosabb..egyébként menj bulizni és ismerkedj! majdha találsz egy lányt, hívd el fagyizni:) gördeszkázni is elhívhatod, hogy megmutasd neki, hogy kell ha nem tud, de ezt ne mindennap mert megun!
2012. jún. 20. 09:54
 3/10 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a válaszokat
2012. jún. 20. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
ha találsz hasonlóan őrült gördeszkás csajt, biztos a siker
2012. jún. 20. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
A csajok nagyon szeretik a gördeszkás pasikat, már ha ilyen 13-18 éves vagy. (Lány vagyok, csak tudom, barátnőim is gyakran mennek deszkás fiúkat nézni a skate parkba.) De akkor nem csak a deszkázással kéne foglalkoznod, hanem a barátnőddel is. Facebook chaten belekezdhetsz és ott kérhetsz találkákat. :)
2012. jún. 21. 07:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Na akkor ez egy jó hír :)

am 15 vagyok és 16 leszek.

Facebookon majd neki kezdek valahogy köszönöm a választ :)

2012. jún. 21. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
hát én oda vagyok az ennyire betegesen deszkás srácokért :) én is deszkázom 14 éves lány létemre. de szerintem ha neked ennyire fontos a deszkázás és ennyire szereted akkor guruljál és ne csajozzál. majd ha komolyabban szeretnél csajozni akkor majd hanyagolod kicsit a deszkát. Szerintem hülyeség hanyagolni mások miatt, mert gondolom olyan lányt szeretnél aki elfogadja hogy ilyen deszkás vagy,mert ilyen lányok is vannak. Ne a tömegnek akarjál megfelelni...
2012. jún. 22. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani hogy vannak akik szereetik az "ilyen betegesen deszkás srácokat is"
2012. jún. 28. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ah, három éve... kíváncsi vagyok, lett-e aztán deszkás barátnőd:-DD
2015. okt. 17. 06:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az az érdekes, hogy "15 vagy, 16 leszel", bár a 15 után a 16 jön, tehát ez elég szokatlan. Ha jól számolom, akkor most 20 vagy, talán már 21, ha nem ugrottál át néhány évet.
2017. júl. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!