Ki unatkozik?
Szét unom az agyam!!!:'(
Van még így valaki?
Már ismerem az oldalt.
De azért kösz
ya ya dögledezek én is
aprítgatok :D:D
+tolok valami gamét mindgyárt
bár már a golyóimról is folyik a víz :"(
+a gép is eléggé ráfűt
na de 1xer van nyár:)
hogy érted hogy : ebben a lépcsöházban is bagozol?
amugy alvás zavarom van ugyhogy tudom hogy a kávé semmit se változtat rajta. se vele se nélküle nem tudok aludni. jo unalomüzö legalább
De a kávé még így +ba felélénkít ,pörget... Ez így biztos,h jó az alvás zavarodra még + ba ?
nem lehet amúgy ,h csak szimplán megborult a rendszered és átáltál eszakai életmódra?
Könyvek, filmek, honlapok, játékok milliói érhetők el a neten is, offline is. Te meg unatkozol.
Annyiféle hobbi van: gitározás, szövés-fonás, programozás, fafaragás, festés, túrázás. Te meg unatkozol.
Az embernek annyi hasznos dolga lehetne. Elgondolkodni a múltról, levonni a tanulságokat. Tervezni a jövőt, és tenni is érte. Vagy pusztán rendet rakni, takarítani, főzni. Te meg unatkozol.
Nem tudom hogy csinálod. Én azon bánkódom, hogy egy nap csak 24 órából áll, hogy még a legjobb időbeosztás mellett sincs elég időm azokra a dolgokra, amelyeket szívesen csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!