Ki unatkozik?

Figyelt kérdés

Szét unom az agyam!!!:'(

Van még így valaki?

2012. jún. 20. 01:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már ismerem az oldalt.

De azért kösz

2012. jún. 20. 01:39
 12/18 anonim ***** válasza:

ya ya dögledezek én is

aprítgatok :D:D

+tolok valami gamét mindgyárt

bár már a golyóimról is folyik a víz :"(

+a gép is eléggé ráfűt

na de 1xer van nyár:)

2012. jún. 20. 01:39
 13/18 anonim válasza:
én se tudok mit csinálni unalmamban:( kávézok és kimegyek a lépcsöházba cigizni.
2012. jún. 20. 01:57
 14/18 anonim válasza:
ilyenkor kávé?!
2012. jún. 20. 02:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Te ebben a lépcsőházban is bagózol?
2012. jún. 20. 03:22
 16/18 anonim válasza:

hogy érted hogy : ebben a lépcsöházban is bagozol?

amugy alvás zavarom van ugyhogy tudom hogy a kávé semmit se változtat rajta. se vele se nélküle nem tudok aludni. jo unalomüzö legalább

2012. jún. 20. 03:26
 17/18 anonim ***** válasza:

De a kávé még így +ba felélénkít ,pörget... Ez így biztos,h jó az alvás zavarodra még + ba ?

nem lehet amúgy ,h csak szimplán megborult a rendszered és átáltál eszakai életmódra?

2012. jún. 20. 03:29
 18/18 2xSü ***** válasza:

Könyvek, filmek, honlapok, játékok milliói érhetők el a neten is, offline is. Te meg unatkozol.

Annyiféle hobbi van: gitározás, szövés-fonás, programozás, fafaragás, festés, túrázás. Te meg unatkozol.

Az embernek annyi hasznos dolga lehetne. Elgondolkodni a múltról, levonni a tanulságokat. Tervezni a jövőt, és tenni is érte. Vagy pusztán rendet rakni, takarítani, főzni. Te meg unatkozol.

Nem tudom hogy csinálod. Én azon bánkódom, hogy egy nap csak 24 órából áll, hogy még a legjobb időbeosztás mellett sincs elég időm azokra a dolgokra, amelyeket szívesen csinálnék.

2012. jún. 20. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!