Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik nekem egy fiú. Egy...

Tetszik nekem egy fiú. Egy idős velem és nem tudom hogy neki is tetszem-e. Szerintetek hogy deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Korábban jártunk de szakítottunk, és nem tudom még mindig bejövök-e neki. Szerintetek hogy deríthetném ki?

2012. jún. 19. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
menj oda a házukhoz, ha kérdezi, hogy bejössz-e kérdezz vissza, hogy bejövök?
2012. jún. 19. 20:44
 2/4 wml90 ***** válasza:
ez könnyű :d fbn elkezdesz vele csetelni. ha le akar rázni, akkor esélytelen. ha ő kezd el mesélni meg rájön a szófosás + felhozza a multat, meg ábrándozik, akkor ott az esély ;)
2012. jún. 20. 07:12
 3/4 A kérdező kommentje:
kösszii mindenkinek:) megpróbálom:D
2012. jún. 20. 08:31
 4/4 anonim válasza:
vegyél fel egy eperillatú csillogós cukor tangát és kérd meg rá h rágja le rólad ha belemegy akkor esélyed sincs ha nem akarja akkor ő az igazi én is így csináltam azóta is együtt vagyok a férjemmel most várom a 9. gyerekünket ( persze nem mind tőle van )
2012. jún. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!