Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történik halálunk után?...

Mi történik halálunk után? Tudom, hogy ezt nem lehet biztosra tudni de ti miben hisztek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
2x voltam klinikai halál állapotában, de visszaküldtek először száguldottam valahová, aztán láttam magamat feküdni a földön. Másodszor azt vettem észre hogy megyek a kórházi ágyam felé ahol engem élesztgetnek, ennyi ( a részleteket nem irom ide) Valami van az biztos máskülönben semminek nem volna értelme, ez nem csak a túlélés ösztöne, nem valamilyen öröklét keresése, ezek tények...
2009. júl. 12. 16:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi van utána, de egyáltalán nem is félek tőle. Lehet, hogy jobb, lehet hogy rosszabb, lehet hogy csak más, mint az élet. De amíg ezt nem tudjuk, addig nem is lehetünk biztosak benne, tehát úgy kell élnünk ezt az életünket, mintha a legfontosabb dolog lenne a világon. Egyébként a reinkarnáció tűnik a leginkább érthető és elfogadható magyarázatnak.
2009. júl. 12. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hiszem, hogy többször is megszületünk, tehát én hiszek a reinkarnációban. Két inkarnáció között pedig a létközben (vagy még nevezhetjük sokféleképpen) tartózkodunk.
2009. júl. 12. 19:23
 14/21 anonim válasza:
100%
egyszerű:) újra megszületünk
2009. júl. 12. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
02:03-es jó a történeted, ha ezt így tudod, akkor az a kérdés mi lesz mikor elérte a lelkünk a célját és megsemmisül, na akkor mi lesz a megsemmisülés után?
2009. júl. 13. 00:27
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
02:03-as vagyok! Egyszeruen megsemmisul, és semmi sincs utána... Szuletnek új lelkek..
2009. júl. 13. 00:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves 02:03-as!

"A reinkarnáció addig van folyamatban egy léleknél amíg végre tokéletes életet nem él, ami ugye csak pár ezer, esetleg millió év múlva sikerul. Ilyenkor megsemmisul a lélek, mikor már elvégezte a kuldetését."

Kicsit félreértetted azt a vallást, ahonnan "merítetted" az ötleted (állításod szerint magadtól jöttél rá hahaha). Ugyanis, eszerint mikor tökéletes életet tudunk élni, azaz mindent megtettünk és beteljesítettünk, nem megsemmisülünk, hanem elérjük a Nirvava-t, azaz egyesülünk a természettel, ahonnan egykor kiszakadtunk...tehát nem megsemmisülünk, annak amúgy sem lenne túl sok értelme :D

2009. júl. 13. 05:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha egy ember meghal, először is felszáll a lelke az asztrálsíkra, a 4. vagy az 5. dimenzióba (régen tanultam, már nem emlékszem rá), és onnan újra megszületik, de csakis emberként, mert az állat nem bírja ki a színes lelkét az embernek.

Ha valaki a karmáját, az "élet" célját beteljesítette, az eljut úgymond. ISTEN ORSZÁGÁBA. (pontosan az 5. dimenzióba, az isten országa -s megfogalmazást a bibliában írják.)

Ha valakinek nyitva van a 3. szeme, azt nevezik médiumnak, látónak, és az az ember látja az aurát, és a többi dimenziót.

2009. júl. 14. 10:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocsi ha előbb rosszul fogalmaztam valna, még csak 6.-os vagyok.
2009. júl. 14. 10:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem több elképzelésem is van erről,de a ha a reinkarnációt vesszük alapul akkor valóban az élet értelme a fejlődés a szenvedéssel elért cél ami a boldogságban fejeződik ki tehát elégedettek vagyunk jó irányban indultunk, el.Több élet külömböző helyzetek ,azért nem tudjuk hogy lesz e következő élet mert akkor nem élnénk teljes erőbedobással (egyénenként változik)ill. sztem beleőrülnénk az öröklétbe ,hogy sosem lessz vége .Ha elértük a tökéletességet ,bumm és kezdjük előröl...
2010. márc. 12. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!