Hogyan legyek egy kicsit merészebb és izgalmasabb?
Szia!
Megértem, amit te élsz most meg, de a szuleidet mégsem kellene kiborítanod. Ha hulyeséget akarsz csinálni, akkor ne határok nélkul, és foleg ne azért, hogy a szuleidet borítsd ki miatta.
Szerintem szépen beszéld meg veluk, hogy néha el akarsz menni a haverokkal bulizni, vagy valami ilyesmi.
Nálam is ez a helyzet volt, de aztán megbeszéltem veluk és utána már maguktól kuldtek... Magyarázd el nekik, hogy mi tenne téged boldoggá, feltéve ha te magad is tudod:)
Te ezt nem érted...
Ne úgy képzeljétek el a szüleimet, hogy nem engednek sehová vagy ilyesmi csak ha például kimegyek futni és egy kicsit jobban nézek ki mint amit ők szeretnének akkor rögtön az van, hogy biztos fiúhoz megyek. Ezért nem is nagyon mehetek sehová mert biztos fiúval leszek.
Múltkor is mentem a barátnőmhöz aki a városban lakik és szépen kiöltöztem. Erre a szüleim meg, hogy randira megyek vagy a barátnőmhöz?!
Arról van szó, hogy én szeretném ezt a nyarat szórakozzással tölteni és ráadásul még van is egy fiú a képben akivel szeretnék jobban megismerkedni, viszont biztos vagyok benne ha csak egyszer is találkoznék vele az egész család emiatt piszkálna.
Szeretnék izgalmas dolgokat csinálni, én is! Nem csak otthon ülni minden nyáron!
én is pontosan így vagyok vele. Amúgy te hány éves vagy?
én 16. Azt a megoldást választom, hogy nem erőltetem a dolgot. 18 évesen (a nagykorúságomra hivatkozva) vagy 19 évesen (érettségi után elköltözöm) pedig változtatok. És nem szól bele SENKI. ezt évek óta tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!