Most mit csináljak?
sziasztok. 16 éves lány vagyok, a barátnőimmel szeretnénk strandra menni, szinte megis beszéltük. Az a bajom, hogy a szüleim nem engednek el. Tök ritkán megyek moziba vagy ami "pénzesebb" na.. de nem is ez a bajuk, most ment a cirkusz meg a balhé már énis kiabáltam annyira kiborultam, azon akadtak ki hogy én lefogok égni és h ne sírjak ha majd fájni fog a bőröm..ők folyton leégnek, jó de kicsit leég az ember, emg van naptej miért halnék bele? és ezen ment a cirkusz, sőt pénzt sem adtak rá, van 2 ezer ft zsebpénzem, azt mondta hogy tessék vigyem a zsebpénzem a kezembe vágta(mert nála van), és h mehetek és majd megtanulom h milyen ha leég az ember..de apukám is ezt mondta.. és már tökre ment a balhé.. de hát nem hiszem el!:( most mondjam azt a bnőimnek h bocsi a szüleim nem engednek mert lefogok égni?
ez olyan gáz..és a zsebpénzemet másra gyűjtöm, már mondtam anyunakh jó nem megyek strandra..meg gondoltunk kicsit pasizunk is meg ilyen csajos program.. és alig mozdulok ki.. mit tegyek??
hát elég zavaró lehet hogy ennyire rövid pórázon tartanak, és a pénz miatt függsz tőlük, de valahogy meg kéne értetni velük hogy nem kell félteni. szerintem semmiképp sem hagyd ezt annyiban elvégre jogod van jól érezni magad;)
konkrét ötletem nincsen hogy hogyan kéne megbeszélned ezt a dolgot mert nálam magától megoldódott a dolog, 18vagyok de 15éves korom óta alkalmi melókból pénzelem magam és megyek amerre akarok. valahogy bizonyítanod kéne hogy önálló vagy és tudsz magadra vigyázni, vagy esetleg valami kompromisszumot kötni velük, más ötletem nagyon nincs
Azért vazz, mert egyrészt hőségriadó van, másrészt meg az ultraibolya sugárzás is most a legerősebb.
Nem az a baj, hogy "fájni fog", hanem van olyasmi is, hogy bőrrák, amit egy 16 éves embernek már illene megértenie, hogy mi :P
Mért nem tudtok nem pont a legnagyobb dögmelegben strandra menni, belehalnátok, ha elhalasztanátok?? Igaza van a szüleidnek, a barátnőidnek meg annyi esze van, mint egy marék lepkének, ha azok se értik ezt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!