Baj, ha tul beszedes vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon sok baratnom van, de egyik sem igazi. Vagyis van egy igazi, de vele ritkan talizok :( regebben is igy voltam, de azok a barataim, szoval kiuderult roluk, hogy nem baratok, inkabb ellensegek. nem lenne veluk gond, de olyanok, hogy csak azokkal vannak joba, akik az o korukbe tartzoik, a tobbieket utaljak, nem ismerik azt, hogy szimplan kozombos. es engem mostmar utalnak. es pletykalnak. es elmondtak valamit a szuleiknek rolam. de ha ez a valami kiderult a suliban tanarok elott nekem annyi. :| a mostani baratnoim nem ilyenek (sztem). csendesebbek, es a szuleikkel nem hiszem, hogy megbeszelnek a dolgaimat. legalabbis remelem, mert olyan ember vagyok, aki a baratai elott nyitott konyv, mindent elmondok, es megosztok veluk. A csaladom szerint ez rossz. :( Nektek mi a velemenyetek? 14/l2009. júl. 5. 20:07
1/4 anonim válasza:
Az nem gond, hogy beszédes vagy. Az viszont sokszor hátrányodra válhat, hogy az ilyen "barátoknak" is elmondod a magánéleted részleteit:/
2/4 anonim válasza:
Ha túl sok embernek teljesen megnyílsz,akkor megvan a veszélye,hogy a titkaid kiderülnek...jól meg kell válogatnod,hogy kiben bízhatsz meg!De persze nem mondom,hogy teljesen zárkózz el mindenki elől,de a féltett titkaidat ne mondd el sok embernek!
3/4 anonim válasza:
Régen én is ilyen voltam. Elég sokat szívtam belőle. Most már ezen az elven vagyok: Ne szólj szám, nem fáj fejem. Működik.
15/F
4/4 anonim válasza:
Ne legyél naiv, és ne dumáld ki a saját titkaidat, csak annak, aki teljesen megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!