A spanyol Inditex Group márkái (Zara, Pull and Bear, Springfield, Mango) jó minőségűek?
Figyelt kérdés
megengedhetik maguknak az átlagos spanyolok a márkás ruhákat?2009. júl. 5. 19:42
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi, a Mango nem az Inditex Group tagja
2009. júl. 5. 20:03
2/9 anonim válasza:
Nekem van egy zarás nadrágom meg egy pull and beares felsőm és nincs rá panaszom, szerintem jó minőség. A másik kérdésre nem tudom a választ, magyar vagyok nem spanyol. :D
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ... nagyon tetszenek a Pull and Bear termékei de eddig nem mertem venni, mert nem tudtam, milyen minőségűek, tapintásra jók voltak, de már New Yorkerben is jártam úgy, hogy tapintásra jó volt, de aztán meg egyszer csak elszakadt
2009. júl. 5. 21:01
4/9 A kérdező kommentje:
ja, amúgy pólóról beszélek:)
2009. júl. 5. 21:02
5/9 anonim válasza:
Nagyonjók !! én csak spanyol ruhákat hordok!! de ide tartozik a Bershka,és a Stradivarius is.
eddig még nemvolt smi bajom a ruhákkal, jól néznek ki, jó a minőség,és elérhető áron. LEGJOBBAAAKKKKK
6/9 A kérdező kommentje:
igen, tudom már megnéztem egy spanyol oldalt, és a Springfield nem is tartozik ide...
2009. aug. 18. 20:03
7/9 anonim válasza:
ZARA a kedvencem:) nadrág pulcsik pólók minden van onnan és nagyon jó szerintem
8/9 anonim válasza:
Bershka minősége szörnyű, az összes felsőm szétment amit ott vettem 1-2 használat után! Zara a legjobb, azzal sose volt bajom! (+ a MANGO!!!)
9/9 anonim válasza:
A Springfieldnek sincs köze az Inditexhez. Amúgy nekem az Inditexes ruhák a legjobbak, én Zara-Bershka-Pull&Bear vonalon mozgok, mivel fiúknak csak itt vannak ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!