Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Alvás probléma?! 14/F Németo.

Rebelle kérdése:

Alvás probléma?! 14/F Németo.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a problémám hogy novembertől mostanáig 5.30 kor kelek vagy pár percel hamarabb/később és nemtudok NAGYON SOKSZOR elaludni ... mivel nekem innen a suli 1 óra ezért kell iylen hamar kelnem.

Minden próbáltam : tea, nospa( mivel ha nemtudok elaludni akkor ideges leszek és fáj a hamsam) stb...

Tudna valaki segíteni abba ,hogy lehetne elaludni könnyen és most nem szeretném zha sportot ajánlanátok ,mert ahoz sokszor lusta vagyok . De akármit csinálok , nemtudok elaludni 10 előtt van amikor fél 9 kor vagy 9 elmegyek aludni h eltudjak majd aludni , de nemnagyon megy.

Köszi a választ előre is :D (14/f)

2012. jún. 18. 01:23
 1/2 A kérdező kommentje:
és még júl. 25ig suli van :/
2012. jún. 18. 01:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, évek óta ezzel küzdök. Tegnap éjjel nem aludtam semmit, reggel feküdtem le de csak 2-3 órára, egész nap tiszta kába voltam, most mindjárt hajnali 3 és még mindig itt vagyok. (Pedig mégcsak nem is ittam/ettem ma gyakorlatilag szinte SEMMIT.)
2012. jún. 18. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!