Műköröm építésnél a ferdőtlenítés, reszelés, víz elvonószer és zsírtalanítást milyen sorrendben kell végezni?
nem akarlak leb*xni, de mások is szerintem azt fogják írni, hogy ne otthon csináld magadnak tudás nélkül.
menj el egy tanfolyamra, vannak igaz olcsó tanfolyamok amik sokat nem érnek, nem tudom mit és hogyan tanítanak meg ott, az ilyen 3-5 naposon amin lehetetlen megtanulni sokmindent
de kérlek, ne kontárkodj, csak jót akarnak az emberek neked. nektek akik hasonló kérdéssel jönnek.
jó szándékból írjuk a tanfolyamot és nem azért hogy ne tudjad a dolgokat, sajnos elég sok pénze van benne egy végzett OKJ-s körmösnek a tanfolyaokban, és szerinted még ő oktasson titeket, ez a másik része. sok szabadidőt felhasznált amit sokszor lehet sokkal jobb dologra is rá tudta volna fordítani, nem tudom hány végzett műkörmös tudja ezt alá támasztani hogy lett volna más dolga is a tanfolyami órája helyett, de biztosan megmondom, hogy rengetegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!