Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Műköröm építésnél a ferdőtlení...

Műköröm építésnél a ferdőtlenítés, reszelés, víz elvonószer és zsírtalanítást milyen sorrendben kell végezni?

Figyelt kérdés
és a Primer meg a Liquid micsoda pontosan és mire jó? pontosabban az érdekelne hogy olvasok olyanokat sav mentes Primer meg stb.. első gondolatom az lenne vízelvonószer de tudni akarom pontosan.

2012. jún. 17. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

nem akarlak leb*xni, de mások is szerintem azt fogják írni, hogy ne otthon csináld magadnak tudás nélkül.

menj el egy tanfolyamra, vannak igaz olcsó tanfolyamok amik sokat nem érnek, nem tudom mit és hogyan tanítanak meg ott, az ilyen 3-5 naposon amin lehetetlen megtanulni sokmindent

de kérlek, ne kontárkodj, csak jót akarnak az emberek neked. nektek akik hasonló kérdéssel jönnek.

jó szándékból írjuk a tanfolyamot és nem azért hogy ne tudjad a dolgokat, sajnos elég sok pénze van benne egy végzett OKJ-s körmösnek a tanfolyaokban, és szerinted még ő oktasson titeket, ez a másik része. sok szabadidőt felhasznált amit sokszor lehet sokkal jobb dologra is rá tudta volna fordítani, nem tudom hány végzett műkörmös tudja ezt alá támasztani hogy lett volna más dolga is a tanfolyami órája helyett, de biztosan megmondom, hogy rengetegnek.

2012. jún. 18. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:
csak itt ahol én élek tudnék kapásból 2 embert mondani akinek nincs végzettsége és másodállásban végzi.(egy 2000 fős faluba) ez csak egy kérdés és nem pont szakembereket kérdezek hanem azt aki tud is róla valamit. nem kell elküldeni tanfolyamra mert egy kérdés miatt nyilván nem fogok elmenni. aztán lehetne az is magyarázat hogy nem véletlenül vannak már otthoni kezdőcsomagok műkörmözésre. ez lassan már nem szakma lesz hanem hobbi. tavaly karácsonor néztem az ajándék lehetőségeket az egyik nagyobb üzletláncnál. mit láttam. műkörmös csomagot meg volt ott fogfeherítős csomag is. egyikhez sem ll diploma megbüntetni meg szerintem nem fognak ha magamnak csinálgatom itthon. de ez csak az én véleményem. nem megsérteni akarok vagy veszekedni csak ez van. :/
2012. jún. 18. 09:54
 3/4 Pircsimircs válasza:
Először bolyhozol, portalanítasz, vízelvonó (nail prep), utána a primer (savmentes-acid free primer), utána a zselé vagy a porci. A liquid a porcihoz kell de annak is van 3 fajtája!
2012. jún. 18. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. jún. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!