Hogyan tudom a tumblröm szerkeszteni?
Figyelt kérdés
Úgy értem képeket, meg egyéb dolgokat tudok feltölteni, de mondjuk az elrendezésükön és a blogom hátterén nem tudom hol lehet változtatni. Azt írták menjek a 'customize' opcióra és ott meg tudom ezt tenni, de ha arra kattintok, ezt írja ki: One quick thing: We need you to verify your email address by clicking the link we sent.
Send it again
na, most, ha a send it again-re rákattintok, nem történik semmi. Valaki tudna segíteni?
2012. jún. 17. 12:12
1/5 anonim válasza:
megadtál egy e-mai lcímet nekik,és meg kell erősitened azt,hogy az biztos a tiéd,a e-mail fiókodban van egy új levél,ahol kapsz egy linket,arra rányomsz és,azután már hagyni fogja a Send it again,pedig a küld el újra,arra az esetre,ha nem érkezne meg,megkéred őket hogy küldjék újra.
2/5 A kérdező kommentje:
rögtön a regisztrálás után küldik a mailt, vagy még után mást is kell csinálnom?
köszi a segítséget!!:)
2012. jún. 17. 14:19
3/5 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy nem kaptam emailt? mert nagyon úgy tűnik:D
2012. jún. 17. 14:26
4/5 anonim válasza:
Egyböl elküldik.Nézd meg a SPAM ( Kéretlen levél) mappádat,hátha oda tette, HA nem jött meg kattints a Send Againra,várj pár órát. HA az se jó,csináljj egy gmail.com os címet.és regisztrálj azzal.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, a spamek között megtaláltam!:)
2012. jún. 18. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!