Van egy régi vámpíros film amit kiskoromban láttam de nem tudom a címét. Melyik film ez?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem belőle hogy van egy vámpír pasi és nem akar embert ölni, és van egy lány akit szeret és ez a lány a kórházból lop vért hogy életben tartsa a vámpír pasit.. csak ennyire emlékszek belőle sajnos.. pedig nagyon szerettem ezt a filmet. :(2012. jún. 17. 11:20
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert;
ha 60, akkor azt a filmet, amit kiskorodban láttál biztosan nem ismertem...
ha 30, az se épp egy új film...
ha 10, akkor már lehet...
Nekem erről a Vámpírnaplók (sorozat) jutott eszebe, de biztosan nem az, mert ott nem a csaj lopja, csak a kórházból van a vér.
Sajnos nem tudok segíteni, de jó filmnek tűnik. :)
2/2 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok.. úgy körülbelül 6-7-8 évesen láthattam.
Ez nem sorozat. Csak egy része van, sajnos csak erre emlékszek.. Annyira jó film volt hogy még mindig imádom pedig csak kis részére emlékszek. :( de azért köszi.. :)
2012. jún. 20. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!