Sims 2 -vel lenne problémám. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Sims 2 van meg az összes kiegészítőjével együtt. Nagyon kellene az egyik családomnak pénz, de sajnos kevesen vannak, és nehezen keresik meg. Csalás kóddal próbáltam, de amikor megnyomtam a CTRL+Shift+C billentyűkombinációt, de csak fotózott egyet, a cheat-ablak nem volt sehol. Eddig akármilyen gépen próbáltam, mindig működött ez a kombináció. A "C" -gomb ugyebár a fotózást jelenti, és emiatt nem tudom előhozni a csalás-ablakot. Olvastam, hogy át kell állítani a kamera gyorsbillentyűjét valami másra, de végignéztem a beállításokat és sehol sem találtam ilyen opciót. Valaki tudna segíteni?2012. jún. 17. 10:58
1/4 anonim válasza:
rosszul nyomtad meg ezt a kombinációt. ha meg mindenféle kódok jönnek ki a csalás ablakkal együtt nyomj egy delt-t és kész. ennél többre nincs szükség.
2/4 A kérdező kommentje:
De hogy lehet még máshogy megnyomni? Megnyomtam egyszerre, megnyomtam egymás után az összes sorrendben... Még ötlet?
2012. jún. 19. 21:05
3/4 wiwwien válasza:
Úgy írd be ,hogy legelsőnek lenyomod a Ctrl-t,utána a Shiftet,és végül a C-t.( Közben mindegyiket folyamatosan nyomva tartod)
Jó játékot!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Juhú, megvan :D De nem az volt a probléma, hogy rosszul nyomtam, hanem hogy nem jelenítette meg rendesen, és miután lenyomtam a kombinációt, vaktában beírtam, hogy "motherlode", majd az enter lenyomásával rendbe jött minden, mostmár működik.
2012. jún. 29. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!