Van angol megfelelőjük a következő neveknek? Ha vannak, mik azok?
Bence, András, Márton, Benedek, Ferenc, Vivien, Gergő, Gábor, Zoltán, Petra, Csenge, Noémi.
Előre köszönöm a válaszokat! :)
Bence - ?
András - Andrew
Márton - Martin
Benedek - ?
Ferenc - Franklin (?)
Vivien - Vivien
Gergő - Gregory
Gábor - Gabriel
Zoltán - ?
Petra - Petra
Csenge - ?
Noémi - Naomi
Erre jutottam, a Ferenc - Franklin dologban nem vagyok biztos, de a többi sztem stimmel.
Mivel Noeminek hivnek igy azt tudom a legjobban, az angolok eroszerettel Nejómi-nak hivnak. Szoval az nem Neomi, vagy Naomi.
Bence - Ben
Andras - Andrew de en imadom az Andy valtozatat
Marton - Marton
Benedek - Ben
Ferenc - Frank
Vivien - Vivienne
Gergo - Greg(ory)
Gabor - Gabrielle
Zoltan - Zoltan
Petra - Petra
Chenge - Andrew Chenge tanzaniai politikus
Noemi - Noemi, Naomi (Na'ima/Na'imah arabul)
en szeretem az arab neveket, szerintem az angol utan az arab nevek a legszebbek :)
6-os!
Megtanulhatnál írni is! Egyébként a Csenge és Andrew Chenge véletlen. Vannak angol nevek, amik magyarul értelmes szavak. Ross, Ruth, Rhonda, vagyis rossz, rút, ronda.
Mellesleg a Zoltánnak nincs olyan angol megfelelője, hogy Zoltan, mert az az ősi magyar Solt név és a török szultán szó összeolvadása (nem részletezem), vagyis igazából magyar név. Arról nem is beszélve, hogy én is Zoltán vagyok. Tudtommal a Csenge is magyar név.
A te saját külön neved angolul Stupid lehetne, mert az magyarul Hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!