Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Darnel Christian név felvett...

A Darnel Christian név felvett név. Mi volt a születéskori neve?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Arab a fickó, és Raks Sharki-nak hívták. Azt jelenti a neve, hogy: Kelet tánca
2012. jún. 16. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Ugyanarra a személyre gondolunk?

[link]

2012. jún. 16. 15:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha ilyen egyszerű lenne, nem kérdezném meg!

Amikor az USA-ból repatriált (ami 1988-ban történt meg) - vagy még előtte - az akkor még egyetlen létező Magyar TV-ben, Vitray Tamás mutatta be, valamilyen Talk-show-jában. Akkor a születési neve is szóba került (azzal összefüggésben, hogy azért vette fel a Christian Darnel nevet, mert az USA-ban az jól "eladható" volt, illetve könnyebben, mint egy magyar vagy egy magyarból kifordított név.). Arra viszont, sajnos, már nem emlékszem - Miért is jegyeztem volna meg! -, csak a tényre, és nagyon ellentmondásos bemutatkozására. Ma viszont már nem engedi, hogy a születési nevét is megismerhessük.

Egyébként, amikor Ő született – 1948-ben – még nem volt divat a fiúgyermekeknek Krisztián keresztnevet adni! (A Christianus latin név magyar változatban, legfeljebb Keresztély alakban fordulhatott volna elő.)

2012. jún. 16. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, mi volt a születéskori neve, de itt felvetik ezt a kérdést: [link]
2012. dec. 14. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha most ide leírom a nevét, beperelhet ?
2015. máj. 11. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:

2015-05-11 18:29:

Kit, hogyan? Egy anonym bejegyzés alapján?

2015. máj. 19. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Készül (vagy talán már meg is jelent) az önéletrajzi könyve, ebben leírja az eredeti nevét is többek között. Én még csak a beharangozót olvastam, de nem tudom, könyvpiaci forgalomba kerül-e, vagy máshogyan vásárolható majd meg.

A nevét egy régi-régi újságcikkből én már ismertem, és most ezzel a cikkel már bebizonyosodott, hogy jól:

[link]

Facebook-on a csoportjában leírták, hogy mi lesz az életrajzi könyv címe, így majd keresheted, ha érdekel.

2015. nov. 27. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Most megtaláltam, a könyv címe "Vágatlan verzió" lesz.
2015. nov. 27. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Végül "Szabálytalan utakon" címmel jelent meg. De nem könyvpiaci forgalomban. Nem tudom, be lehet-e még szerezni. Én most olvasom.
2019. jún. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!