Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Komoly a kérdés, kérlek...

Komoly a kérdés, kérlek benneteket, ne tekintsétek viccnek! Van a birtokomban egy emberi koponya. Nem szeretném a polcon tárolni tovább, végtisztesség mindenkinek jár. Mi a ( tisztességes, szabályos ) módja, hogy megszabaduljak tőle?

Figyelt kérdés
A koponya egy családtagom révén maradt rám, őt a munkatársai "lepték" meg azzal, hogy mint új dolgozónak a fiókjába tették. Légy üdvözölve körünkben ajándék. :- ( A munkahely a tűzoltóság volt. Amikor eljött a helyéről, a koponyát hazahozta. Női koponya, azt hiszem, ki van főzve, vagy mi. Hogyan lehet egy ilyen dologtól megszabadulni, leadni valahová, úgy, hogy ne nyüstöljenek, kit nyírtál ki? Nem lenne valami szép dolog kidobni, vagy valaki más küszöbére rakni. Milyen megoldást választanátok? Kihez, mihez kell fordulni ilyenkor? Rendőrség? A tűzoltóság sem hiszem, hogy örülne, ha visszapostáznám. Bár lehet, hogy ezt kellene tennem. Mi a véleményetek?
2012. jún. 16. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Válaszoltam neked üzenetben régebben. Megkaptad? Mert még nem kaptam választ.
2012. júl. 15. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Sikerült megszabadulni tőle?:D

Én agytrösztöt kapnék ha egy koponya figyelne a polcomon mindennap

2012. aug. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!