Tudnátok pár ötletet a táborba szívatásra?
Szerintem az alkoholos kicsit durva. Vegyetek egy lufit és fújjátok fel.Reggelinél eresszétek el a mondjátok hogy: "Fújj! Betti, te voltál?"
Ilyesmikre gondolok.
kössz nagyon jó ötlet!!!!! XD
amúgy el felejtettem mondani hogy 4-en leszünk egy szobába
légyszi írjatok még aki tud!!!!!! (igaz még egy egész hónap van de jó volna valamit kitervezni)
mindegy milyen csak szívatásra legyen jó előre is köszönöm!!
:D
nos, én is írnék pár sort:
- a wc-ülőke és a wc közé foolpack(nemtom h kell írni, az az átlátszó kajacsomagoló izé) szóval az ükőke és wc közé a foolpackot "kifeszíted" és ha mákod van nem figyeli, és az ürülékében fog "úszkálni" bár ez kicsit húzós, nehogy baj legyen belőle ;D aztán az ivós üvegének nyakát bechilized és marni fogja,de nagyon a száját: D bár ezek tényleg kicsit durvábbak, mint pl a fogkrém.
Én vagyok a legelső válaszoló. Itt van még pár ötlet:
Alvás közbeni szivatások.
1. Pisi
Öntsetek egy pohárba meleg vizet, majd rakjátok bele az áldozat ujját. Ettől állítólag bepisil, de fogalmam nincs róla, hogy igaz-e.
2. Tejszínhab
Várjátok meg amíg az áldozat a hátára fekszik, és kinyújta a kezét. Ha a tenyerét felfelé fordítja, nyomjatok rá egy jó adag tejszínhabot. Majd szerezzetek egy tollat, vagy valami pihés tárgyat, és csikizzétek meg az orrát. Oda fog nyúlni hogy megvakarja, de a keze csupa tejszínhab :D
Ui.: ezt TILOS olyanoknál alkalmazni, akik asztmásak, mert befulladhatnak tőle.
3. Smink
Ezt főleg fiúk szivatására.
Amikor elalszik, (fontos hogy mélyen aludjon) rúzsozzátok ki, fessétek ki a szemét, meg rakjatok a hajába csatot. De az is jó, hogyha csak össze-vissza kifestitek. Amikor felébred, tuti meg fog lepődni.
Egyéb szivatások
3. Fogkrém
Ezt gondolom mindenki ismeri..
Amikor kimennek a szobájukból, nyomjatok a cipőjükbe fogkrémet, meg a kilincsre is :D
Hátránya: Ha szólnak a tanárnak, le fog szidni érte.
4. Eltűnt ruhák
(ez rengeteg filmben benne szokott lenni)
Amikor az áldozat tusol, vagy fürdik, halkan menjetek be, úgy hogy ne vegyen észre. Vigyétek ki a ruháit, és dugjátok el alaposan. A törölközőket is vigyétek ki, vagy minden olyan tárgyat, amit magára teríthet. Menjetek ki a szobából. Amikor végez a tusolással,biztos keresni fogja a ruháit.... a többit meg már tudjátok.:D
5. Ijesztgetéés
Ez akkor jó, hogyha olyan az áldozatok olyan szobába alszanak, ahol az "ágyas rész" egy előtérből nyílik. Fontos, ezt akkor csináljátok meg, amikor még FENT VANNAK! Ha az előtérben ég a villany, halkan osonjatok be a szobába, és oltsátok le a villanyt. Aztán, egy pár perc múlva, kezdjétek el kaparászni az ajtót, vagy adjatok ki ilyen félelmetes hangokat.
( velünk is ez volt osztálykiránduláson, és alaposan beijedtünk :D)
6. PÓK!
Ezt főleg emeletes ágyaknál lehet jól megcsinálni. Vegyetek/Készítsetek egy mű pókot. Fontos hogy legyen nagyon élethű, legyen szőrös, és minél pókszerűbb. Kössétek rá egy damilra, és lógassátok le az alattatok fekvő személyre. Ha félhomály van, vagy ha éppen elalvófélben volt, biztos nagyon megijed majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!