Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most ez mennyire gáz?

Most ez mennyire gáz?

Figyelt kérdés

kórházban meglátogattam beteg papámat, és véletlenül letegeztem az egyik orvost...úgy értem lesziáztam -.-....

nem nézett ki több 27-nél, azért csúszott ki a számon ez a köszönés -.-... 16 éves lány vagyok..és nagyon gázul érzem magam

2012. jún. 15. 20:34
 1/5 Ria6 ***** válasza:
100%
Ne érezd magad kellemetlenül de egyet jól jegyezz meg akár 20 akár 30 akár 60éves egy orvos és te 20-40-60 vagy nem illik letegezni egy hivatalos személyt. ( orvos rendőr stb)
2012. jún. 15. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez van, nem hiszem hogy megsértődne rajta :) de legközelebb azért vigyázz a fehér köpenyekkel! :)
2012. jún. 15. 20:52
 3/5 anonim válasza:

ő már biztosan elfelejtette :) én is nemrég voltam kórházban és aki műtött orvos egy jóképű fiatal orvos volt (gondoltm én) utána néztem, ha ő már műt akkor biztos van 30 körül (én 20-25nek néztem).

ha mégegyszer bemész a kórházba és látod akkor kérj tőle elnézést vagy köszönj rá hangosan hogy, 'jó napot kívánok! ' :)

2012. jún. 17. 21:34
 4/5 anonim válasza:
nagypapádnak meg jóbulast! :)
2012. jún. 17. 21:34
 5/5 bensdorp ***** válasza:
Az első válaszolónak nagyon igaza van, de emellett én úgy gondolom, akármilyen ismeretlen felnőttet illetlenség letegezni. Még a bolti eladókat is, és nekik szintén nagy illetlenség letegezniük téged, még ha csak 20-25 éves is vagy.
2012. jún. 28. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!