Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A sims3-hoz kérnék tippeket...

Szederkebabyy kérdése:

A sims3-hoz kérnék tippeket mert nincs meg a játék. Mindenki írja le akinek van erre ideje, hogy mielőtt megvenném a játékot milyen tippekkel látna el?

Figyelt kérdés
Pl.: milyen jó és rossz tulajdonságai vannak a játéknak, mi az ami neked a legjobban tetszik, miért jobb mint a SIMS2.........stb.

2012. jún. 15. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát pl. ha nem bírod a "feszültséget",mint mondjuk az unokatesóm,akinek sims 2-je van,de ebben nincs különbség,hogy fél,hogy elszúr valamit,nem úgy sikerül valami,amit szeretne,akkor tök para lesz :D

A sims 3-ban olyan "plusz dolgok" vannak,hogy aki még nem látott mást játszani,vagy nincs esetleg sims 2-je vagy 1-je,hogy nem biztos,hogy érteni fogja,hogy mi,hogy működik.Nekem sims 3-ban csak az alap kieg. meg a nemzedékek van meg,sims 2-ben viszont már olyan "szakértő" szerűség vagyok,mégsem igazodtam ki teljesen a játékon.Persze lehet,hogy te ezzel máshogy lennél,de szerintem inkább sims 2 kéne,főleg,ha kicsi a géped memóriája...Szerintem ilyen 512 mb-os gép még talán elbírja,de kevesebb biztosan nem.

Lehet,hogy ez hülyén hangzik,de engem idegesít,hogy a sims 3-ban a simek többsége ugyanúgy néz ki,és kicsikét 'túlfokozták' az élethűség szintet.

Különösképpen semmi olyan nincs,ami miatt kár lenne megvenni,mert nagyon jó játék :)

2012. jún. 15. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet, hogy igazad van. Nekem is megvan a sims2 abban már én is szakértő vagyok :). Lehet, hogy az unokatesóddal van bennünk valami közös mert tisztára ideges vagyok, hogy mi van akkor ha nem tudok vele játszani.Mert akkor pénz pocsékolás volt ugyanis szerintem te is tudod ez nem egy olcsó játék.Én még azt szeretném megkérdezni, hogy ugye ott is lelehet venni a falakat . Mert az a pletyka megy, hogy nem lehet. És tényleg olyan nehéz elmenteni egy teleket? Neked kb. meddig tart egy ház berendezése? Én a sims2 ben is a közepes méretű kicsit tanyasi de nem a legolcsóbb cuccokkal ellátott nem emeletes házakat szeretem . Te hogy vagy ezzel ? .........Bocsánat a zavarásért a kérdéseimmel de úgyérzem hozzám képest te egy sims3 szakértő vagy . Nagyon örülnék neki és persze meghálálnám ha válaszolna. Ja és még egy kérdés a sims3 ban a gyerek nemét csak a házban való orvos tudja megállapítani vagy a kórházban az orvosis . És bocsi de van még 1 kérdésem az háztartásban lévő orvosnak hányas szintűnek kell lennie hogy meg tudja állapítan.
2012. jún. 15. 22:14
 3/3 anonim válasza:
ha a smas nem menne föl a gépre, a sims2 is bőven megteszi. az a legjobb a sims3 eléggé hasonlít rá.
2012. jún. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!