A sims3-hoz kérnék tippeket mert nincs meg a játék. Mindenki írja le akinek van erre ideje, hogy mielőtt megvenném a játékot milyen tippekkel látna el?
Hát pl. ha nem bírod a "feszültséget",mint mondjuk az unokatesóm,akinek sims 2-je van,de ebben nincs különbség,hogy fél,hogy elszúr valamit,nem úgy sikerül valami,amit szeretne,akkor tök para lesz :D
A sims 3-ban olyan "plusz dolgok" vannak,hogy aki még nem látott mást játszani,vagy nincs esetleg sims 2-je vagy 1-je,hogy nem biztos,hogy érteni fogja,hogy mi,hogy működik.Nekem sims 3-ban csak az alap kieg. meg a nemzedékek van meg,sims 2-ben viszont már olyan "szakértő" szerűség vagyok,mégsem igazodtam ki teljesen a játékon.Persze lehet,hogy te ezzel máshogy lennél,de szerintem inkább sims 2 kéne,főleg,ha kicsi a géped memóriája...Szerintem ilyen 512 mb-os gép még talán elbírja,de kevesebb biztosan nem.
Lehet,hogy ez hülyén hangzik,de engem idegesít,hogy a sims 3-ban a simek többsége ugyanúgy néz ki,és kicsikét 'túlfokozták' az élethűség szintet.
Különösképpen semmi olyan nincs,ami miatt kár lenne megvenni,mert nagyon jó játék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!