2/4 A kérdező kommentje:
ugy ertem hogy azert mert bejelolt igy ossze vissza embereket és lájkolgatta oket
2012. jún. 15. 18:12
3/4 2xSü válasza:
Ha valaki ismeretlenként jelölt ismerősnek, akkor egyszerű: visszautasítod. Utána ha jól rémlik felteszi a kérdést, hogy a valóságban ismered-e az illetőt. Ha nemet mondasz erre, akkor a Facebook ezt „megjegyzi”. Nem tudom hány ilyen kamu jelölés után le fogja tiltani 7 napra, aztán 14-re, stb… Szóval különösebben más dolgod nincs. Te nem nagyon fogsz vele találkozni többet.
A lájkolgatás meg annak a kérdése, hogy kivel osztasz meg tartalmat. Mindenki lájkolhatja a hozzászólásodat, aki látja is. Ha úgy állítod be, hogy csak az ismerőseid lássák a bejegyzéseidet, akkor csak ők fogják látni – mily meglepő –, tehát csak ők fogják tudni lájkolni.
4/4 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy lehet egy okoskodót jelenteni, mert megtettem, de nem fogadták el. Ja és mindig idegesít. Bocsi h OFF-olok, de marhára felcseszett most egy 12 éves. Priviben írjátok :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!