Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez szégyen? (Kérdésed túl...

Ez szégyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Anyukámat kereste egy nő akit én is ismerekolyan 50 éves én pedig 14.

Mondtam hogy anya nincs itthon majd később itthon lesz.És véletlenül úgy köszöntem el hogy csókolom,szia,de nem tudom hogy kiért véletlenül télleg.:(((

Szerintetek ha fog jönni hozzánk érjek elnézést vagy mi legyen?

Vagy mit mondjak?:(((

2012. jún. 15. 10:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Miért*
2012. jún. 15. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:

szard le, nem kell ezen rágódni utólag.

nem is kell elnézést kérni, csak legközelebb köszönj neki rendesen csókolommal vagy jó napot kívánokkal.

2012. jún. 15. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen idegeskedni istenem. :D Én is sziáztam le már nénit. Minek kérjél tőle elnézést. Legközelebb köszönj neki Jó napottal/Csókolommal. Nem szégyen. Ne légy deges. Igyál egy pohár hideg vizet. Nyugodj meg. 12/L
2012. jún. 15. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Eleve, a "csókolomozás" egy népbetegség, amit belenevelnek az emberbe gyerekkorában, holott szerintem már kisgyerek kortól is jobb lenne Jó napot kívánni. Egyébként kérdésre visszatérve, én is voltam már így, igazából ha közeli ismerősök vagytok, és régóta ismeritek egymást, lehet, hogy nem is zavarná. A korkülönbséggel szemben elsőbbséget élvez az ismeretség :)
2012. jún. 15. 20:41
 5/5 anonim válasza:
Szard le. Legközelebb köszönj neki Csókolom vagy Jó Napottal azt kész.
2012. dec. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!