Fél órája rágyújtottam egy cigire /hosszú kék Bond/ és a feleségem megvádolt, hogy füvezek. Tényleg olyan szaga van, most nem beszél velem, de én már két éve tiszta vagyok. Boltban vettem, originál csomagolás. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 17:48
1/14 anonim válasza:
Hogy nézze meg a dobozt,a csikket és közöld vele, hogy higgyen neked. Ennél többet nem tehetsz.
2/14 anonim válasza:
Érvelj azzal, hogy ha mindenképp füvezni akartál, lett volna annyi eszed, hogy azt nem otthon teszed az orra előtt!
5/14 anonim válasza:
Mutasd meg a dobozt neki, mondd el hogy leszoktál a füvezésről, és higyjen neked, mi okod lenne hazudni. És nyílván nem előtte füveznél:) Aztán hagyd rá, ha mondogalódik tovább, majd megnyugszik. Lehet van valami más baja, és most épp ebbe kötött bele (?)
24/L
6/14 anonim válasza:
Érdekes!:) Nekem pont tegnap elött monda Anyum hogy mit szivok mert nagyon büdös!Amúgy Én nem érzem,söt Én a Párom piros multiját érzem büdösnek!
Amúgy Én se tudok mást mondani mint hogy mutasd meg neki a cigisdobozt!
7/14 anonim válasza:
A feleséged honnan tudja, hogy milyen szaga van a füves ciginek?
8/14 anonim válasza:
jaja...:-D legjobb védekezés a támadás :-D
9/14 anonim válasza:
18:30nak: hihi:) jó kérdés:) de valsz onnan tudja, hogy nem két éve ismerik egymást, és két évvel korábban még füvet szívott a férj...
10/14 A kérdező kommentje:
Tiszta fűszagú ez a qurva cigi, én is érzem ezért nem is balhéztam, csak aggódik értem. De ez mitől lehet?
2009. júl. 4. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!