Mi volt a legnagyobb csalódásod eddig?
Legnagyobbat most nem tudnék mondani... de kb. az volt mikor anyámék szétkoltoztek, anyám meg még mindig apám mellett volt, mert nem tudta elengedni.. még mindig tokéletesen megbízott benne (holott egy elmebeteg ember) és minden titkomat elmondott neki, s mindent szóról szóra, amit én beszéltem anyámnak...:(
Egyébként rengeteg csalódásom volt, ahogy most így belegondolok, nem is létezik olyan ember akiben még sosem csalódtam....
Az életem legnagyobb csalódása az volt,mikor meghalt a barátom,pedig megfogadtuk hogy örökre együtt maradunk,de baleset érte...
(mindkettőnknek hosszú és nehéz gyerekkora volt,de a boldogság azonban annál rövidebbre sikeredett,húú,te jó ég milyen gyorsan vége lett)
én az életben csalódtam a legnagyobbat,az álmokban,vágyakban..
most nem maradt más hátra csak a gyász és a hatalmas üresség,na meg a gondolataim,hogy talán utána kellene mennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!