Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az utánvételes...

Mit jelent az utánvételes vásárlás?

Figyelt kérdés
Légyszi részletesen írja le valaki, mert még sosem csináltam. Köszi.
2012. jún. 14. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt jelenti,ha rendelsz valamit,akkor kiküldik futárral/postával és átvételkor fizeted ki.Sikeretlen kézbesítés esetén a posta elvileg hagy értesítést és a megfelelő postahivatalban átveheted a csomagot.

A futároknál talán még egy próbát tesznek rá és ha úgy sem,akkor visszaküldik az eredeti feladónak.

2012. jún. 14. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
és a kiszállásért is fizetned kell a megrendelt dolgon kívül, méghozzá nem is keveset, szóval nem ajánlatos, csak ha máshogyan nem tudod megoldani.
2012. jún. 14. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a posta hozta utánvéttel a terméket. 5490 forint volt a termék + 1490 a postaköltség ezt kifizeted amikor átadja a csomagot..

csütörtökön megrendeltem pénteken már hozta postás;)

2012. jún. 14. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
#2-es az természetes,hogy pénzbe kerül a szolgáltatás. Szerintem még mindig olcsóbb és időben is jobban jársz a legtöbb esetben. Egy vonatjegy nekem majdem 3eFt ha pestre akarok menni + 2x metro az 700 és elmegy rá fél napom,ha nem több. Akkor azért nem rossz az 1500-2000 Ft.
2012. jún. 14. 10:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2012. jún. 14. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!