Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nagy csalódásokat /...

Milyen nagy csalódásokat / tragédiákat éltetek már át?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most élem át az eddigi legnagyobb csalódásom! A barátom, 8 hó után közölte, hogy vége! És akármit teszek, nem akarja folytatni! Elég nehéz! :( Az eddigi legnagyobb tragédia 1,5 ért, autóbalesetben meghalt az egyik legjobb barátom :'(
2009. júl. 4. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

tragédia:5 éve meghalt az apukám

csalódás:volt már egy pár olyanokban akiket barátaimnak gondoltam

2009. júl. 4. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

tavaly nyáron autóbalesetben meghaltak a barátaim :(

Tegnap derült ki hogy azok akiket barátoknak hittem,csak álarc mögé vannak bújva:(Magyarul csalódtam bennük egy roh@dt nagyot

2009. júl. 4. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Tragédia: 2004-ben meghalt az Anyukám,emellett Apukámmal élek(aki elég ideges tipus,valamit rosszul csinálok,már kiabál.. szóval nem igazán jövünk ki) és van egy értelmi fogyatékos testvérem,akitől már sokszor teljesen ki vagyok borulva... :S + Mamám a szomszédban lakik,ő sokat van Nálunk,alapjáraton aranyos és jószívű,csak sokszor ő is az agyamra megy...

Csalódás: sok olyan emberben csalódtam,akiket a barátaimnak hittem,de később rájöttem,hogy sokkal jobb így. Emellett elegem van a világból,eszméletlen milyen szemét emberek vannak a Földön... Jah,és hatalmasat csalódtam,mikor rájöttem,hogy semmi nem lesz úgy és olyan,mint ahogy azt kiskoromban gondoltam és hittem... :S

És Neked? Csalódás? Tragédia?

Nani (18/L)

2009. júl. 4. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tragédia: 1 éves koromban meghalt az anyukám

Csalódás: Pár "barátomban" csalódtam. De már nem érdekel! Rájöttem h nem érte meg velük foglalkozni...de azért bánt!

2009. júl. 4. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy az emberek ilyenek: egy párkapcsolat végét tragédiának hiszik. ez borzasztó nagy csalódás.
2009. júl. 4. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

tragédia:sok figyelmetlen autós miatt halt meg apai nagymamám,és nem is ismertem.Ez nekem nagyon nehéz,sokszor eszembe jut,mi lett volna ha találkozhattok vele,ha megismerhetem:'( Ráadásul mamám halálát nem tudta feldolgozni papám,beteg is lett,2évig kórházba élt,a vége felé már fel sem ismerte a szüleimet:( Igazából őt sem ismertem,mert 1éves voltam mikor meghalt:'(

Másik nagy tragédia anyai nagymamám betegsége,majdnem fél évig feküdt kórházban Debrecenbe,daganatos volt.Sosem látogathattuk meg nővéremmel,mikor anyáék elmentek meglátogatni hétvégén sokszor csak sírtam otthon,és azon aggódtam,hogy hogy lehet:S 2xhazaengedték,akkor találkozhattam vele,de karácsony előtt vissza kellett vinni,mert rosszul lett.Tisztán emlékszem arra a vasárnapra,mikor ebéd után felhívott,beszélgettünk mondta h anyáék már mennek hazafelé.Az volt utolsó beszélgetésünk:'( Pontosan egy hét múlva reggel 8-kor arra ébredtem,hogy papám telefonált,hogy hívtak a kórházból és meghalt mamám:( Én csak sírtam,zokogtam,nem hittem el.Úgy emlékszek rá,mint ha tegnap lett volna,pedig már 2 éve.A temetés borzalmas volt,utána mindenki odajött megölelt,mondták h ne sírjak,neki így a legjobb.De én igazságtalannak tartottam az életet,hogy pont ő ment el.Fantasztikus nagymama volt,különösen kötődök hozzá,mert a másik mamámat nem is ismertem,és nagyon sokat voltunk nálunk kiskoromba,mikor anyuék dolgoztak...:'(

Csalódás:kikosarazott életem szerelme,ráadásul hazudott+a barátnőmről valótlan dolgot állított...azóta utálom(U)

Bocsi a regényért.

14/L

2009. júl. 5. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
most éltem át életem legnagyobb csalódását. Rájöttem h a legjobb barátnőm egy pszihopata, mások manipulálásával kihasználásaával szerzi meg amit akar, többek között engem is felhasználva. nem érdeklik mások emberi érzelmei, mindenkit kibeszél közben meg mindenkinek nyal, senk sem lát át a szitán csak én, de mégsem tehtek semmit, mert mindenkit ellenem fordított és senki nem hinne nekem.
2010. jan. 27. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!