Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kitűnő lettem. Egy iphone 4s...

Kitűnő lettem. Egy iphone 4s jó ajándék rá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kitűnő..
2012. jún. 13. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Rajzból félévkor, vagy gimnáziumban utolsó év végén? Nagyon nem mindegy.
2012. jún. 13. 20:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Általános iskola felső tagozat. És év végén mindenből!
2012. jún. 13. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért vársz egyáltalán ajándékot? Szerintem a saját érdeked, hogy jól tanulj...
2012. jún. 13. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Apukám megígérte.
2012. jún. 13. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:

ó, ezek a mai fiatalok.. a helyedben biztos nem azzal foglalkoznék, milyen a telefonom. majd idővel rájössz, hogy nem az a legfontosabb hogy a tiéd legyen a legmenőbb a suliban.

de, egyébként megértem, vagy mi

viszont nem tudom, milyen anyagi helyzetben vagytok, de azthiszem egy átlag magyar családnak egy iphone elég megengedhetetlen mulatság csak úgy, mármint tényleg király hogy kitűnő vagy, meg minden, de kicsit túlzásnak tartom. inkább kérnék valami hasznosat a helyedben, valamit, ami egy év múlva nem lesz már "ultraciki", hogy megvetethessem az iphone 5öt

de persze ha ez minden vágyad, és megengedhetitek magatoknak, miért is ne

2012. jún. 13. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
ha már feltétlenül komoly dolgot akarsz akkor kérj egy videokártyát, de amúgy szerintem egy gördeszkát kérj :D
2012. jún. 14. 11:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gördeszkás! :D Amúgy meg majd ha megjelenik az iphone 5, akkor majd azt kérek, mondjuk szülinapomra, vagy valamire!
2012. jún. 14. 15:24
 9/13 anonim ***** válasza:
bocs az offért, és nem kötözködni akarok vagy valami, csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy általános iskolásnak miért fontos hogy a legújabb legyen a telefonja? mármint mire használod? mi olyanra használod ami miatt fontos, hogy jobb legyen a felbontása vagy mittudomén mint az előzőnek? mert ha üzleti ügyeket intéznél vagy valami akkor érteném...és tényleg bocs, csak nagyon kíváncsi vagyok : D
2012. jún. 14. 23:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha lehet a legjobb is, akkor miért ne? :)
2012. jún. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!