Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyert már valaki TeveClubon...

Nyert már valaki TeveClubon az Egyszámjátékban?

Figyelt kérdés
Akinek van tevéje, az nyert már datolyát az Egyszámjátékban? Vagy csak én érzem úgy, hogy ez bunda?
2012. jún. 13. 18:37
 1/5 2xSü ***** válasza:
100%

Naponta 3 játékos nyer. Átlagosan naponta 4500 körüli játékos játszik. Átlagosan tehát 1500 naponta nyernél egyszer, ha minden nap játszanál. (Ez kicsivel több, mint négy év.) Átlagosan 4500 naponta (12 év) lehetsz te az első (3 datolya).

Ha mindig ugyanarra a számra fogadsz, akkor az lehet hátrány, mert lehet más is pont így játszik, és ő is ugyanarra a számra fogad. Ha preferálsz valamilyen számokat, akkor az is lehet hátrány.

Én még nem nyertem, de nem tudom valószínűsíteni a bundázást, hiszen a nyertesek névsorát közzéteszik, illetve még ezen felül is tesznek közzé adatokat. Lásd: [link]

(Az URL-ben a dátum módosítható.)

2012. jún. 13. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezve h 4500 induló van minden alkalommal, és 3 nyertes, statisztikailag kb 3500 játékot kéne játszanod, hogy ~90% esélyed legyen a győzelemre.
2012. jún. 13. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszi :D Lehet csak türelmetlen vagyok xD
2012. jún. 15. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem bunda, én rengetegszer nyertem, amíg aktívan tevéztem.
2013. márc. 26. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én se nyerek:(
2013. dec. 3. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!