A duci embereket miért nem tekintik ugyan olyan embereknek mint az "átlag" testalkatúakat? (csak azért mert én is duci vagyok és olyan rossz hogy kiközösítenek. )
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 17:04
11/14 anonim válasza:
Ez nem kifogás volt. És ha tudni akarod most kétszer többet sportok mint előtte. Előtte féltem az uszodai, balatoni víztől egy baleset miatt. 14 éves korom óta megyék belé a vízbe. A szivritmus zavarom miatt általánosban nem tesizhettem (155/40 voltam akkor.). Most is csak azért tesizem mert nem mentem el beutalót kérni. Mondjuk dokimnak se jutott eszébe. Csupán Betalocot írt fel. Enni is csak reggel és este eszem, de ezt is akkor amikor itthon van az édesanyám. Ami igen ritkán van, ha saját céget működtet. Nem eszem egyedül.
12/14 anonim válasza:
Jah és cukros vagyok így édességet is mértékkel eszem. Múltkor hogy két szelet sütit ettem majdnem kómába küldtem magam.
13/14 anonim válasza:
Meg mielőtt előre véleményt alkotsz jó lenne ha előbb kérdeznél.
14/14 anonim válasza:
"Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott." - ebben szó sem volt cukorról.
Az alapján tudtam véleményt alkotni, amit írtál, és az a napi két étkezés sajnos nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!