Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha sokat iszom akkor másnap...

Ha sokat iszom akkor másnap mért nem emlékszem a dolgokra? Mi megy végbe ilyenkor az agyba? Komoly válaszokat kérek

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:

háát azt nem tudom de átérzem a helyzetedett cikis dolgok hapsikkal bár csak ne úgy kéne visssza hallani őket:D

16/l

2009. júl. 4. 01:05
 2/6 A kérdező kommentje:
hát igen velem is történtek már dolgok...és vicces másnap hallani a sztorikat... te miket hallottál miket csináltál/ mik történtek amikor bevoltál rugva???
2009. júl. 4. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudom egyeseknél miért van ez, én mindig mindenre emlékszem. Talán még jobban is mintha nem ittam volna:)
2009. júl. 4. 02:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Múlt szombaton is be voltam rúgva, meg ma este is piáltam. (még most se józanodtam ki teljesen.1 üveg körtepálinka erős tud lenni) Én általában nem tudok járni, esek össze vissza, és nem látok, összefolynak a dolgok. A barátnőm mesélt olyan sztorikat, amikre én nem is emlékeztem. Beleültem pl a kukába, majdnem lehánytam az uncsim, ilyenek. xD Jah meg részegen török zúzok, de nem azért mert megvagyok veszve, hanem mert olyankor szörnyen béna vagyok. Kb ennyi.
2009. júl. 4. 05:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod mi megy végbe az agyban?

Sejtelhalás!!!

2009. júl. 4. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam ritka az olyan, hogy konkrét eseményekre nem emlékszem Inkább csak olyan szokott lenni, hogy összeismerkedek valakivel, aztán legközelebb nem ismerem meg és elfelejtem a nevét. De erre józanul is képes vagyok :)
2009. júl. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!