Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni a sims3-ban...

Mit kell csinálni a sims3-ban ha találkozol az unikornissal?

Figyelt kérdés
Ha találkozok vele és megkérem hogy költözzön hozzám azt mondja, hogy csak akkor ha ,megmutatom ,hogy az összes állatot szeretem. De mit csináljak??

2012. jún. 11. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
ha jól emlékszem, össze kell barátkoztatni az összes fajta állattal
2012. jún. 11. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi ... mindent próbáltam már megvettem az össze s terráriumot ,volt három lovam , minden kóbor állattal kedves voltam :)
2012. jún. 11. 16:44
 3/5 Lunala ***** válasza:
Legyen egy ember az örökké legjobb barátod(ehhez idő kell sajna, hogy átváltson legjobb barátról, örökké legjobb barátra), egy kutya, egy macska, és egy ló. :) (általában, ha már jó barátok, az állatokkal rá tudsz kattintani a simedre, aztán válaszd a legyenek örökké legjobb barátok opciót)
2012. jún. 11. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne! ha összebarátkozok egy csomó állattal akkor visszajön az egyszarvú?és ha nem mit kell tennem h visszajöjjön?
2012. jún. 29. 15:24
 5/5 Lunala ***** válasza:
Így-is úgy-is visszajön :) És ha a vadlovakkal jó a kapcsolatod, akkor akár nagyobb is az esélye, hogy felbukkanjon újra :) (Nekem volt olyan, hogy házhoz jött XD)
2012. jún. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!