Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg felesleges vagyok?

Tényleg felesleges vagyok?

Figyelt kérdés

egy éve költöztünk új városba.. a régi városomba rengeteg barátom volt, de az volt a legroszabb, hogy a legjobb barátnömet, akinek mindent elmondhattam, és már baba korunk óta ismerjük egymást.. öt is ott kellett hagynom.. ráadásul itt már mindenki megtalálta a barátnöjét, és senkivel sem tudok olyan öszintén beszélni, mint vele.. ráadásul az ország másik felébe költöztünk, szóval aligha 3 havonta találkozunk.. itt mindenki megy a barátaival, én pedig itt vagyok tök egyedül.. hiába próbálok beszélgetni, nem figyelnek rám.. úgy érzem, semmire sem vagyok jó.. mit tegyek? úgy érzem nincs értelme az életemnek..

14/L

2012. jún. 11. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Ősszel mész középiskolába? Mert ha igen akkor ott szinte mindenki a nulláról kezdi, könnyebben szerezhetsz barátokat, mint egy már összeszokott társaságban. Emellett meg keress magadnak valami hobbit, sportot úgy könnyebb ismerkedni ha közös az emberekkel az érdeklődési köröd.
2012. jún. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!