Szerintetek ki az erősobb ha hábórú lenne Amerika vs Russia?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 09:31
1/7 anonim válasza:
Mi az hogy Russia???jó legyen Pоссия a nyertes!
2/7 A kérdező kommentje:
mi a gond a russiával ?
2012. jún. 11. 09:39
3/7 A kérdező kommentje:
akkor inkább
Amerika vs Oroszország
2012. jún. 11. 09:41
4/7 anonim válasza:
Szerintem Oroszország.Amerika sok mindent kiad a kezéből és sok mindent elmond,hogy ők milyen fejlettek,de Oroszország pedig titokba csinálja és biztos,hogy erősebb,jobb fegyvereik vannak.Szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
kézi fegyveres harcban szerintem is az oroszok nyernének sokan vannak és sok fegyverük van
2012. jún. 11. 10:12
6/7 anonim válasza:
Az a háború úgy kezdődne, hogy az egyikük kilő pár rakétát a másikra, aki ezt látja a műholdakon és azonnal válaszol. Azaz döntetlen lenne, mivel atomrakétákkal szétlövik egymást. Ez volt a gond a hidegháborúban, már akkor megvolt ez a technika hogy pár óra alatt katonák mozgósítása nélkül atommal kicsinálják egymást, és a környező országok is kaptak volna sugárzást.
Ha az oroszok és az amcsik egymásnak esnek, akkor Kína nyer nevető harmadikként.
7/7 anonim válasza:
Kina nyerne :D Kinaiak olyan sok dolgot kezdtek felvasarolni Amerikai reszvenyektol kezdve ha azt ekadjak Amerika gazdasagat is tonkretehetnek.5-10 ev mulve Kina fel fog zarkozni hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!