A has alsó részét hogyan lehetne gyorsabban formába hozni?
Elkezdtem edzeni 118kg-ról indultam és most 103kg vagyok, de a hasam alig akar apadni és ez főleg az alhasra és a csípőre értem! A vállövem elég jól fejlődik, a lábam is, a kritikus rész a mell külső része és az alhas! Pár centi lement, de nem annyi, amennyit vártam 15kg fogyástól! Hogy tudnám meggyorsítani a dolgot? Minden testrészre edzek, van kardio is, úszni és biciklizni is járok, heti 5-6 edzés, amiből 3-4 súlyzós és 2-3 kardio! Lábtörés miatt, még 2hétig a futást pihentetem!
Köszönöm a válaszokat!
Próbáld ki a Callanetics hasizomgyakorlatokat (meg tudod rendelni neten a könyvet), sokkal nehezebbek, mint amilyennek látszanak, és nagyon szépen formálják a hasat. Először a derék körüli felső részt rántják össze, aztán a has alsó részét is. Semmi közük semmilyen klasszikus hasizomerősítő gyakorlathoz, sokkal mélyebb izmokat dolgoztatnak meg.
A zsírt a hasadon a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel is tudod csökkenteni, persze nem váltja ki az edzést, de a centiket elég jól csökkenti. Persze tartsd titokban, hogy használod...
Én azért kezdtem el használni, mert imádok futni (túl vagyok egy félmaratonon), de az nagyon hülyén fogyasztott, ahol akartam, ott nem, ahol nem akartam, ott igen.
Köszi a válaszokat! Azért kérdeztem én is, mert a kezem a lábam, váll, már elég eres és zsírmentes, viszont a has még csúnyán +os! :( A diétát nem akartam megkerülni, csinálom tovább, csak azt hittem van valami praktika, amivel lehet növelni a tempót!?
Amúgy az segít, ha edzésnél körbetekerem fóliával v thermoövvel vagy ez is csak mendemonda?
Utolsó Grat, az szép fél év alatt!
118 ról indultam és most 102 vagyok! Heti 1-1,5-2kg megy le! Nem adom fel, soha! csak azt hittem van valami ami kicsit segít, de akkor marad a diéta és az edzés! Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!