Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne tudjon...

Mit tegyek, hogy ne tudjon olvasni a gondolatomban? Hogy tudnék megtanulni hazudni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromba is mindig látták,ha hazudtam,a mai napig nem tudok,viszont nem is szoktam,szerencsére nagyon ritkán volt rá szükségem az életben.De van egy munkatársam,aki egyszer azt mondta nekem,hogy "a szem a lélek tükre",és olyan dolgokat mondott rólam,ami teljesen megdöbbentett,mert azt hittem nem tudja senki,és nem látszik rajtam.Azt mondta nem kell mondanom semmit,olvas a szememben,és elmondta mit lát.Szeretnék redőnyt húzni a lelkem (vagyis a szemem) fölé,hogy ne tudjon bennem olvasni!Annyira tükrözi az arcom is mindig az érzelmeimet,hogy tudnak egyes emberek pokerarcot vágni?Mit csináljak?
2012. jún. 10. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokat mosolyogj, sőt mindig! A legjobb pókerarc!!
2012. jún. 10. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:
tökéletesen hazudni NEM lehet!
2012. jún. 11. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!