Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy könyvbe lehet az alábbiaka...

Egy könyvbe lehet az alábbiakat írni?

Figyelt kérdés

márkák (pl. Replay, Alfa Romeo, Panasonic, stb.)

létező személyek (pl. II. Erzsébet királynő, Christian Dior, Barack Obama, Michael Jackson, George Clooney, stb.)

egy jelenleg létező királyságnak a könyv főszereplője legyen a királya (pl. a könyv főszereplője Dánia királya vagy stb.)

2009. júl. 3. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne lehetne.Márkák simán lehetnek James Bond sem autóval jár kel hanem Aston Martinnal (köny volt eredetileg) Persze ha a létező személyel valami kellemetlen történik (meghal,megől valakit)akkor lehetnek gondok,de nem jellemző.Bármijen könyv szereplője lehet Barack Obama a fagyiárus,ha elnökként szerepel és meg akarják ölni akkor a szerzőt előkeriti a CIA és segbe b@sszák aztán lesittelik terrorisa gyanuval.Az utolsót nem igazán értem arra gondolsz:hogy a Dán király mondjuk Amerika királya is,az is lehet történelmi sci-fi lessz.
2009. júl. 3. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy mondjuk van egy "x" személy, és az egyszerűen dán király lesz vmilyen módón, de nem a valós királyi család tagja, hanem az én könyvemben szereplőé
2009. júl. 3. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ja,hogy megyek az utcán és hopp Dán király leszek,simán.A dánok néznek majd hogy mi van?
2009. júl. 3. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
hát nem épp erre gondoltam
2009. júl. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!