Honnan tudhatom hogy melyik vonatra kell felszállnom?
Úgyértem melyik vágányon jön a vonat... hogy véletlen se szálljak fel rossz vonatra, hogy lehet elkerülni? Sajnos a bemondót nem igazán szoktam érteni, annyira recsegős, rossz minőségű a hang.
Továbbá a másik kérdésem, hogy ti hogy tanultatok meg közlekedeni nagyvárosban (ha eredetileg kisvárosból jöttetek). Mikor melyik busz, villamos, mikor kell leszállni stb.. :S
Pesti vagyok, de nagyon ritkán utazom vonattal, akkor sem egyedül. Egyszer megpróbáltam egyedül elmenni barátnőmhöz Rákoskertre, ehelyett Gödöllőn kötöttem ki.
Barátnőm ezek után mindig elém jön, hogy még véletlenül se szálljak rossz vonatra.
Most már odafigyelek, és tanulok tőle.
A bemondókat én sem értem, inkább a kijelzőt nézd, és mielőtt fölszállsz a vonatra, kérdezd meg a kallert, hogy tényleg jó helyre szállsz.
Esetleg nincs olyan ismerősöd, aki gyakran utazik?
De nyílván van olyan ismerősöm, csak gáznak tartom megkérdezni, azért is itt keresek megoldást a problémámra :)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!