Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy melyik...

Honnan tudhatom hogy melyik vonatra kell felszállnom?

Figyelt kérdés

Úgyértem melyik vágányon jön a vonat... hogy véletlen se szálljak fel rossz vonatra, hogy lehet elkerülni? Sajnos a bemondót nem igazán szoktam érteni, annyira recsegős, rossz minőségű a hang.

Továbbá a másik kérdésem, hogy ti hogy tanultatok meg közlekedeni nagyvárosban (ha eredetileg kisvárosból jöttetek). Mikor melyik busz, villamos, mikor kell leszállni stb.. :S

2012. jún. 9. 22:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és még sosem utaztam egyedül, mielőtt oltogatnátok.
2012. jún. 9. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
A vonatállomásokon ki van írva hogy melyik vonat melyik vágányról megy, vagy megkérdezel egy vasutast. Városi tömegközlekedésnél megnézed hogy hanyadik megálló (bár főleg a buszok nem mindenhol állnak meg), vagy megkérdezel valakit (erre a célra idős nénik a legjobbak, ők mindig szívesen segítenek ha kedvesen kérdezed meg).
2012. jún. 9. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok, de nagyon ritkán utazom vonattal, akkor sem egyedül. Egyszer megpróbáltam egyedül elmenni barátnőmhöz Rákoskertre, ehelyett Gödöllőn kötöttem ki.

Barátnőm ezek után mindig elém jön, hogy még véletlenül se szálljak rossz vonatra.

Most már odafigyelek, és tanulok tőle.

A bemondókat én sem értem, inkább a kijelzőt nézd, és mielőtt fölszállsz a vonatra, kérdezd meg a kallert, hogy tényleg jó helyre szállsz.

Esetleg nincs olyan ismerősöd, aki gyakran utazik?

2012. jún. 9. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:

De nyílván van olyan ismerősöm, csak gáznak tartom megkérdezni, azért is itt keresek megoldást a problémámra :)

köszönöm a válaszokat

2012. jún. 10. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!