Tesco-s clubcard utalvánnyal lehet cigit venni?
Kedves Kérdező!
Megtudtad már a kérdésedre a választ? Én is kíváncsi lennék erre! Azt tippelem, hogy Clubcard utalvánnyal lehet cigit venni. Azóta sikerült már ezt kipróbálnod, van személyes tapasztalatod?
Előző kommentelőnek üzenem, hogy mi sokszor észrevesszük, amikor a Tesco nyugtáján/blokkján más ár szerepel, mint ami az üzletben ki volt írva, ilyenkor 99%-ban jelezzük is a problémát. (A további 1% esetében nincs kedvünk/időnk reklamálni.) RENGETEG alkalommal előfordult már, hogy a feltüntetett ár nem az volt, ahogy végül a kasszában beütötték. Majdnem minden alkalommal, amikor a Tescoban vásároltunk az utóbbi 1 évben! Rájuk férne egy árellenőrző munkatárs, úgy látszik, hogy az adott áruházban, ahova mi szoktunk menni, ott nincs ilyen munkakör...
Ezt amiatt írtam, mert én sem vagyok elégedett ezzel.
DE! A Tesco féle Clubcard utalványokat mindig megkaptam és családom tagjai is!
További kellemes hétvégét!
Komolyan? Hú. Köszi, hogy megírtad!
(Kíváncsi voltam, hogy Clubcard pontok járnak-e, ha a Tescoban intézem a mobiltelefon egyenlegének az elektronikus feltöltését. Kiderült, hogy azért nem kap az ember Clubcard pontot, ha ott töltet! Emiatt nem is vettünk ott kártyát! ;-))
Kellemes nyarat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!