Miért alszik ilyenkor mindenki, hiszen nyár van?! Ha pedig nem alszanak akkor hol vannak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 01:03
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért alszanak!
De én nem alszom és itt vagyok!
2/8 anonim válasza:
Én nem alszok, mert délig alszok és ilyenkor nem vagyok álmos. Kb 3-ig fent szoktam lenni. De asszem most megyek zenét hallgatni, mert melegem van a gép előtt.
3/8 anonim válasza:
Én nem alszom, itthon vagyok, minden éjszaka itt vagyok kb kettőig, mármint addig netezek, viszont 9-10 körül kelek, kevééés :D Hát azért is van a nyár h kipihenjük magunkat, nem? :P na hát azt teszik mások biztos, vagy buliznak :P
4/8 anonim válasza:
Én is kb 3ig vagyok fent és én is délig alszok,van amikor tovább is!
5/8 anonim válasza:
Én csak azért kelek fel délben, mert anyum felkelt, mert ebédelünk:) 3-ig fent szoktam lenni.
6/8 anonim válasza:
Mert van olyan is aki dolgozik attól még hogy nyár van.
Én viszont itt vagyok, olvasok, filmeket nézek, rajzolok, és megvárom öcsémet aki épp kocsmázni van. Aztán alvás délig.
7/8 anonim válasza:
Én aludtam már...azért mert fáradt voltam...de max fél 1-ig szoktam fent lenni...és fél 7-kor kelek....
mások:dolgoznak,buliznak talán..(?)
8/8 anonim válasza:
Igen, van aki 4-kor kel, ezért sokkal hamarabb aludnia kell, mint nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!