A legjobb barátnőmnek most lesz a 18. szülinapja, de nem tudom mit adjak neki. :S A, , túlélő doboz az élethez" az jó ötlet? Amibe beleteszek minden olyasmit ami az élethez kell.
Figyelt kérdés
Az egyik fórumon olvastam egy jó ötletet, hogy valaki egy túlélő dobozt kapott amiben benne volt minden ami az élethez kell!! Elég jó ötlet, nekem tetszik, csak nem tudom mit is rakjak bele!! Pl arra gondoltam hogy egy iránytűt hogy mindig megtalálja a helyes irányt, egy óvszert... aztán nem tudom :D ötéleteket várok!! Más ajándék ötleteket is várok a túlélődobozon kívül!!2009. júl. 2. 21:21
11/13 anonim válasza:
en egy szivet adtam,amin irta h 'best firend' es 2 lehet torni,az egyik fele nala a masik nalam
13/13 anonim válasza:
Elég gáz, ha a legjobb barátnődnek nem tudsz mit... ha vennéd a fáradtságot, hogy gondolkodj, kitalálnál valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!