Kint Angliába valóba vannak olyanok hogy átvágják az embert fizetéssel meg ilyenek meg hogy meg se kapja?
Figyelt kérdés
Mert én kiszeretnék majd menni dolgozni mert nekem az itthoni légkörből naon elegem van, pl 1kg kenyér mennyibe kerül,meg valami olyan kaja felvágott meg akkor ebédnek való dolgok? Érdemes kimenni vagy nincs sok értelme?2012. jún. 8. 09:14
1/5 anonim válasza:
Vannak ilyen esetek,ha magyar cégen keresztül jössz ki,és ők feketén alkalmaznak.
Ha van nyelvtudásod, valami jó szakmád vagy valamiben gyakorlatod akkor az angol munkaközvetítő irodákban kell állást keresned. Ott legálisan,bejelentett munkaviszonyban leszel,és mindig megkapod a fizetésedet.
Azt,hogy mennyibe kerül 1 kg kenyér vagy egy felvágott,felesleges leírnom. Ezeken ráérsz akkor gondolkodni amikor már lesz arra pénzed,hogy a szállást ki tud fizetni.Ugyanis itt kint a szállás a legdrágább dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, hát nekem van egy vagyonőrim csak azaz biztonsági őr vagyok vagyonőr és testőr 21 éves leszek, angolul meg ilyen gyorstalpalón megtanulnák.
2012. jún. 8. 10:24
3/5 anonim válasza:
Ilyenek minden országban mindenhol vannak vigyázz velük.
4/5 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy jó tanácsot: a magyar "munkaközvetítőket" messziről kerüld el!!! Szedj össze annyi pénzt, ami induláshoz kell és keress még otthonról szállást magadnak. Munkát úgyis csak akkor tudsz keresni, amikor már kinn vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, hát a mostohabátyám kiszokott járni Angliába anyámnak meg van egy volt munkatársa aki kint dolgozik Londonba szóval szállásal ilyenekkel nem lenne nagy probléma meg itt van egy oldal ahol egész Angliába vannak munkahelyek www.totaljobs.com itt szoktam nézegetni :)
2012. jún. 9. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!