MI bajom lehet, hogy ha megiszok egyszerre egy liter energiaitalt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 20:12
12/21 anonim válasza:
Komolyan.
(Én vagyok, aki írta, hogy meghalt a lány.)
Ő egy este alatt ivott meg négy Hell-t, de lehet, hogy egy kis alkohol is volt, ez nem biztos...és másnap délután hirtelen ordított egyet, majd azonnal összeesett és annyi volt.
13/21 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ezzel nem szabad szórakozni. Inkább teázz.
14/21 anonim válasza:
En egy olyan ffi-rol olvastam, aki Red Bullt ivott meg rengeteget, es meghalt tole. Mivel itallerakatban dolgozott, konnyen hozzajutott, es unalmaban beivott a Red Bull-bol.
Ujsagban olvastam amugy.
Nem jatek, egy is felporgeti az embert, koffein tartalma miatt veszelyes, hiaba legyint ra mindenki.
Gondolj csak bele, hogy kavet egy kicsi poharral szoktak inni az emberek, nem liter szam. Ugyanaz ez is.
15/21 anonim válasza:
a 21:12es vok!az számit hogy milyet ivott és hogy mennyire fogyasztja az energiaitalokat!ha 2 évente egyszer iszik meg 5 üveg redbult akkor annak ténleg vannak káros következményei!de ha ilyen tecsós sz*rt iszik kb havonta(amiröl tudja mindenki h nem sokat ér) vagy kéthetente akkor semmi gond nem lesz!
16/21 A kérdező kommentje:
és a kick az milyen? az a sz*r energiaitalok közé tartozik?
amúgy nem lett semmi bajom.
2009. júl. 4. 09:57
17/21 anonim válasza:
igen én is azt szoktam inni!!!!tehát SEMMI BAJOD nem lesz!ne ijedj meg a vészmadaraktól ha nem tudják milyen a ts kick akkor ne is mondjanak hülyseséget!uhogy no para!21:12-es
18/21 anonim válasza:
"összeesett és meghalt" úristen...én naponta 4et iszok 1 éve és az égvilágon semmi bajom pedig nem márkás szarokat.
19/21 anonim válasza:
én is sokat iszok... bár mostanába egyre kevesebbet :) de van egy ismim, aki naponta több üveg Bombát is letol és semmi baja...(de tényleg ö aztán nagyon durván sokat iszik :D)sokszor elég látnom és már nem is kivánom :D
20/21 anonim válasza:
egyszer megittam fogadásból valami márkásból 2 litert.... :D ők fizették meg minden na szóval megittam és 3 percre rá lesprinteltem 3-4 km-t hogy kiürüljön xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!