Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet rendelni naplót?

Hol lehet rendelni naplót?

Figyelt kérdés

sziasztok, naplót szeretnék írni, de valami egyedibbet szeretnék venni:) Sajnos nincs annyi zsebpénzem, hogy sokat költsek rá, max. 1500-at. Meskán próbáltam nézegetni ami jól nézett ki 5000 körül volt amit sztem sok.. + még a szállítás. Ismertek valakit aki tud naplókat készíteni esetleg egyedi tervezéssel is?:) Vagy hol tudnék ami nem drága? Nem akarom ilyen tömeg boltit venni.

Ilyenre gondolok(itt megpróbáltam most felvenni a kapcsolatot a blogolóval, de 2010-kor írt utoljára:s)

[link]

[link]

[link]

előre is köszi a segítséget:)

2012. jún. 7. 22:39
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

+ ez is nagyon szép de ez is 5000:( amaximum ha muszály 2000 de szeretnék egy szép naplót aibe angolul irhatom le hogy mi történt velem és így ha bárki megtalálja nem érti:DD és olyan jó lenne egy szép naplót csak sehol se találok ami jó árban lenne, de ink valaki aki kézműves olyan kéne, és postai fizetéses

2012. jún. 7. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Papírírószerbe sokféle van, én amit nagyjából kinéztem magamnak (mintás, jól néz ki még se olyan csicsás) az volt olyan 2000-2500ft körül. És egész szépen nézett ki. De általában vannak olyasmik mint az első linken a Naplók című bejegyzésnél. Ilyesmim van kb, szép meg minden de nem olyan hú de egyedi, olyan 1000ft körül volt.
2012. jún. 7. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj be valami nagyobb papírírószerben, és kérdezd meg tudnak e valamilyen különleges naplót rendelni neked, vagy mutassanak valamilyen árukatalógust.Ennyit tudok ajánlani.De szerintem azok se olcsók. :S Másik ötlet, hogy tervezd meg magadnak, vegyél egy fehér színűt esetleg és díszítsd ki. :)) és úgy formálod ahogy akarod, talán még elég jól ki is jössz belőle.
2012. jún. 7. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jún. 8. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!