Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az az álmoskönyv?

Mi az az álmoskönyv?

Figyelt kérdés
Szomorú vagyok mert barátnőim nem akarják nekem megmondani és csak egy buta tehénnek érzem magam. Mondjuk lehet nem tévedek
2012. jún. 7. 20:53
 1/2 anonim válasza:
Leírja az álmok jelentését hogy amivel álmodtál (virág,emberek,pénz,repülés) mit is jelent.
2012. jún. 7. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta. Viszont nagyon sok olyan álmoskönyv van, amelyik nálam nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Nemrég találtam rá viszont egy honlapra, ahol álomfejtéssel foglalkoznak, itt szinte egytől egyig igazak a szavakhoz tartozó jelentések, ezt tapasztalatból mondom. Azóta sok álmomat értettem meg, és teljesen klappoltak.

[link]

Olvasd át figyelmesen! És ha helyesen töltöd ki az oldalon található kérdőívet, Judit ingyen segít neked ebben abban. Így majd a "kedves" barátnőid orra alá dörgölheted, hogy neked egy igazi álom fejtő segített.:)

2012. jún. 8. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!