Olyan nyomtatvány honnét lehet letölteni hogy azért nem küldik ki a friss jogositványomat, mert szabálysértést követtem el? Vagy ti fogalmaznátok ilyet, és én akkor legépelném és kinyomtatnám . örülnék neki.
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 19:01
1/3 anonim válasza:
Nem kell mindenhez előreírt nyomtatvány.
_Fogod magad, szépen leírod milyen helyzetben vagy, a büntetést kifizetted, és kéred a jogsit.
Oda küldöd, amely szervezeti egység kiadja a jogosítványt, pl. önkormányzat, és párhuzamosan a rendőrség.
Ird rá a borítékra, jármüigazgatás.
AJÁNLOTT
és TÉRTIVEVÉNYES,-levékénr add fel, hogy el is
olvassák.
Ha még nem irtál ilyen levelet, a postán segítenek.
2/3 A kérdező kommentje:
én nemigy értettem. hanem ugy hogy kellene magyarul egy kamu papir. amiben az szerepel h szabálysértés miatt nem küldik ki a friss jogsimat.
2012. jún. 9. 01:30
3/3 anonim válasza:
ilyen nincs-vaz.
Irhatsz magadnak, attól függ meddig mész el, mert ez közokirathamisítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!