Mi lehet a baja? Mit csináljak, hogy lejátssza a cd-t is?
Figyelt kérdés
A kocsinkba Sony cd-s magnó van, a rádiókat fogja, a cd-t mikor beteszem kiírja,hogy 1. és tudom tovább "hajtani" 2 3 4 5, de nem játssza le, nem indul el a zene,pedig rendesen megvan írva a cd.Poros volt belül,fülpiszkálóval amennyire tudtam kitisztítottam.2012. jún. 7. 15:55
1/2 anonim válasza:
fülpiszkálóval?? Jézus Mária.
Szóval ha mp3 lejátszó van a kocsiba, akkor viszi ha kiírod sima adat CD-ként.
viszont ha audio lejatszó, akkor a CD-t is audioba kell írni, mert másképp nem játsza le.
ha és annyi hogy egy cd-re ha audioba irod, kb 20 zene fer
ha mp3ba akkor meg kb 200.
2/2 A kérdező kommentje:
Miértne máshogy nem fértem hozzá normálisan.:)
Hülye nem vagyok,hogy az audió,meg az mp3ra mennyi fér. Egyébként ezt audioba írtam.de nem indul ez a zene,hibába váltok zenét,egyiket se indítja el.
2012. jún. 7. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!