Milyen ára van jelenleg Romániában a sörnek? Pl:Varsánd-nál egyből a határ mellett gondoltam.
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 13:43
2/10 anonim válasza:
egy 2.5 literes sor kb 6 lejbe kerul de az a markatol is fugg meg az uveges sorok mindig dragabbak!!
3/10 anonim válasza:
A nájlonpalackosak a legolcsóbbak.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat valamelyik nap voltam kint és tényleg elégé olcsó...
2012. jún. 10. 01:27
6/10 A kérdező kommentje:
mire gondolsz??
2012. jún. 13. 12:53
7/10 anonim válasza:
pld, nalunk a 2.5 literes 6 lej
8/10 A kérdező kommentje:
Itt nálunk ami még "iható" sör az 2 l -es kőbányai 550 ft a kettő között van fél liter különbség meg 130 ft. De ezen kívül nyilván van olcsóbb is csak annak a minősége....
2012. jún. 15. 10:41
9/10 anonim válasza:
Peldaul van a -NOROC - sor ami jo minosegu es olcso is , jo nem PILSEN de kellemes izu , ihato , nem vagyok oda az italokert , de nem vetem meg nyaron egy jo hideg pohar sort , ONED
10/10 anonim válasza:
A Noroc a Neumarkt nagyon olcsó, és sokkal jobb, mint egy kőbányai vagy egy Soproni, de a Borsodinál is sokkal jobb. De jó még: Ciuc, Bergenbier, Ciucas, stb. Olcsók és jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!