Kezdő kertész vagyok, milyen növényt lehet még ültetni ilyenkor ami még teremni is fog? Thanx!
Borsó másodvetés.
Piacon vehetsz palántákat, paprika, paradicsom, káposztafélék. Ezeknek most van az ültetési ideje.
Próbálkozhatsz még salátamagot is elszórni.
Még a zöldbabnak is van idő minimum 2 turnusra.
Paprika-paradicsom palántát elülteted, még az idén abból is szedhetsz termést, nem sokat késtél még vele
Ahogy írták előttem, a borsóból is van u.n. kései fajta, másodvetésnek, és még nyár végéig abból is szedhetsz.
Saláta akár egész nyáron, karaláb-karfiol szintén, ha találsz még palántát hozzá.
Szóval sokmindent!
Szia!
Én is most kezdem a veteményezést,mert későn kaptam földterületet!Elsősorban optimizmust ültess az elmédbe,aztán mehet a rebarbara,patiszon,tojásgyümölcs,cukkini,fejes saláta,brokkoli,kínai kel,bimbóskel,leveles kel,sóska,spenót,hagymafélék,borsó félék,babok!Szóval mindent amit gondolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!