Igaz az, hogy a szerelem hízlal?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért ??? :)2009. júl. 2. 11:17
1/12 anonim válasza:
Nem, a valódi szerelem fogyaszt - nem a kajára gondolsz, hanem a szerelmed tárgyára :)
Hizlalni a nemtörődömség szokott.
2/12 anonim válasza:
Szerintem meg, ha szerelmes vagy és minden ok, akkor nagy az étvágyad így sokat eszel, tehát meghízhatsz :D De ha nem ok és csak idegeskedést okoz, akkor meg lefogysz :P Legalábbis nálam így van ..
3/12 anonim válasza:
A szerelem nem csak a házzaság...
5/12 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 2. 12:55
6/12 anonim válasza:
Fúúú igen! Egyik ismerősöm azért hízott el mert őrülten szerelmes volt egy srácba! :D
7/12 anonim válasza:
Szerintem igaz, mert amikor szerelmes vagy, akkor nem foglalkozol annyit a testeddel. Mert van aki szeret, és elfogad, akkor már nem akarsz neki megfelelni. Amíg meg nincs senkid, addig sportolsz, mozogsz, hogy jól nézz ki, hogy valaki felfigyeljen rád. Ha meg már megvan akkor úgyis mind1. Legalábbis én ezt vettem észre sok emberen.
8/12 anonim válasza:
Szerintem igaz,hogy hizlal.Én együtt lakom a párommal és annyit eszem.Páromon is lehet látni,hogy bőven van hasa mint azelött,hogy megismertem.De nem tudom miért van így.Nem,hogy fordítva lenne :)
9/12 anonim válasza:
Talán azért, mert a szerelmeddel sokat jártok étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!